chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Dagens pass

Vårt mest CrossFit-inspirerande pass där vi presenterar ett nytt upplägg varje dag, och som kommer utveckla dig på de flesta tänkbara sätt.
Vi lär oss hantera skivstång, kettlebells, hantlar och flera andra redskap samtidigt som vi bygger styrka. Vi lär oss övningar med kroppsvikt och utvecklar vår balans och koordination.
Addera en portion hjärt- och lungkapacitet så kan vi summera det till att vi utvecklar det mesta hos dig som atlet, oavsett om du vill kompensera kontorstimmar eller bli svensk mästare på 100m.

Alla som tränar hos oss är på olika fysisk nivå, från nybörjare till erfaren. För att alla ska kunna gå på ett pass och få ut så mycket som möjligt av träningen använder vi oss av ett otroligt effektivt koncept som heter Level Method.

Vad är Level Method?

I grunden är nivå-metoden världens mest exakta fitnessbaserade nivåsystem, utformat för att systematiskt utveckla och rangordna idrottare från nybörjare till elit – vilket levererar konkreta, uppnåeliga och stegvisa mål i processen.

Flera gånger per år får du utvärdera hur din träning går genom att testa din fysiska kapacitet inom vitt skilda områden och utifrån det få optimal träningsbelastning varje gång, och enkelt kunna följa alla dina framsteg samt ta del av träningsprogram för att utveckla det du vill/behöver förbättra. Alla pass inom kategorin ”Dagens pass” presenteras i olika färgnivåer beroende på vart på kartan som du befinner dig.

Du har dessutom tillgång till en applikation i din telefon för att logga hela utvecklingsprocessen och spara dina bästa prestationer till framtida referens. Rätt stimulans för dig ger minimal skaderisk och fantastiskt resultat!

Level Methods testkarta som följer samma nivåkategorisering som Brasiliansk Jiu Jitsu

Kort och gott, det är ett fantastiskt verktyg för att hålla motivationen på topp och se hur mycket resultat du får av träningen. Om du någon gång har spelat Pokemon GO, Candy Crush eller annat spel som lätt blir beroendeframkallande eftersom det är så enkelt att följa utvecklingen så bygger det på samma princip, bara att den här kartan ger dig level up av din hälsa och fysiska prestation.

Vill du också komma igång med träningen eller testa en mer effektiv träningsmetod? Fram till och med 14 juni kan du boka ett kostnadsfritt Start up-samtal där du får tips och råd i hur du går framåt i din träning och hur vi kan hjälpa dig.

Boka Start up-samtal

    Vilka mötestider är möjliga för dig? Kryssa gärna i flera.
  • Till exempel om mötestid eller målsättning.

Orolig att träningen ska vara för tuff eller att du inte klarar av det?
Lugn! Vår ingångsnivå har som rekommenderade värden att du ska kunna 200m utan att stanna och klara 5 knäböj/resningar från en stol.

Om du å andra sidan är en van utövare och undrar ifall detta kommer ge dig en bra utmaning? Det finns drygt 10 personer i världen just nu av Level Methods användare (tusentals åter tusentals) som kan testa en Overall ranking av röd, vilket är den allra tuffaste kategorin. Det kommer ställa krav på hela din fysiska förmåga (styrka, snabbhet, uthållighet, puls, rörlighet, koordination mm) och skapa en ny dimension till din träning.
Hur långt kommer du?

Mer info om Start Up hittar du här.