chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Start Up

Vi har alla olika förhållande till fysisk aktivitet och befinner oss på olika stadium. Det finns däremot flera gemensamheter i att vi ofta vill förbättra något och ser gärna oss själva med bättre vanor, kanske rörande vikt och värk eller att träningen ska bli mer effektiv och resultaten bättre.

Just nu erbjuder vi kostnadsfria Start Up-samtal till dig som har funderingar kring dina rörelsevanor och vill veta mer om hur ett träningsupplägg skulle kunna se ut för dig.

Vi på Energilyftet erbjuder vanligt gymmedlemskap, gruppträningspass, personlig träning och kostrådgivning, kick-start program mm. Vi är nöjd med vad vi levererar och vill gärna berätta mer, men det betyder inte att du binder dig till något. Vi är väldigt långt ifrån påtryckande säljare, utan helt enkelt stolta leverantörer av rolig och värdeskapande träning!

Finns det en nyfikenhet i vad vi kan göra eller vill du ha professionella svar på dina frågor runt träning? Ägna kommande 20 sekunder till att fylla i formuläret nedan så är du på god väg till bättre träningsresultat!

Boka Start up-samtal

    Vilka mötestider är möjliga för dig? Kryssa gärna i flera.
  • Till exempel om mötestid eller målsättning.

Ett Start Up-samtal varar ca 30 minuter och äger rum i Energilyftets lokal på Järnvägsgatan 12. Vi ser fram emot att kunna inspirera dig till en bättre hälsa!