chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Kostrådgivning

Visst är det häftigt hur maten påverkar faktorer som vår vikt, energinivå, välbefinnande, träningsresultat, sömn, inflammationer, immunförsvar… det mesta faktiskt.
Att det påverkar så mycket kan också uppfattas som lite skrämmande, för det innebär ju att vi varje dag tar beslut om vår hälsa och inte bara om vi vill äta lasagne eller kyckling. Så hur aktiv är du i dina val?

Förmodligen känner du igen dig i scenarion där bristande tid eller inspiration leder till mindre hälsosamma alternativ, eller att sötsuget i affären nästan gör det omöjligt att inte köpa något som inte stod på handlarlistan.
Och kanske är dagstidningens artikel om ”tappa 5kg på 2 veckor” en lockande tanke, men gissningsvis inte den mest vetenskapliga och verklighetsförankrade metoden.

Vi har hjälpt hundratals med att få ordning på sin kost!

Det handlar mycket om planering och rutiner. Också att vara steget före.
Nyttig mat kan visst gå snabbt att laga, och dessutom kan du enkelt fixa matlådor till de mest stressiga stunderna.
Bra mellanmål fyller dig med jämn energi under dagen, samt rätt mat runt träning kommer göra att du presterar mer och bygger muskler bättre.

Oavsett mål så lär vi dig det du behöver veta! Ofta handlar det initialt om viktnedgång och/eller förbättrad träningsprestation, men den kost vi rekommenderar dig kommer ge många andra hälsofördelar också.
I specialfall rekommenderar vi mer extrema dieter (exempelvis kan det vara aktuellt vid vissa sjukdomstillstånd), men annars kallar i det må bra resten av livet-dieten.

Genomförande

Efter en första kontakt där vi fått nödvändig information så skapar vi ett anpassat upplägg, därefter sätter vi oss ned under själva rådgivningen och går igenom del för del med dig. Det tar cirka 60 minuter.
Ditt upplägg tar du sedan med hem och har som guide till dina förbättrade matvanor.
Vi finns tillhands efteråt och svarar på dina frågor samt via rekommenderade uppföljningsträffar mäter dina framsteg.

Konsultationen är kostnadsfri. Upplägg + 60 min rådgivning kostar 700:-

Är ni en större grupp som vill ha en genomgång allihop samtidigt? Vi har flera olika föreläsningar att välja mellan.

  1. Mat för unga idrottare
  2. Så lyckas du! (långvarig förändring i kost och livsstil)
  3. Sluta döda din produktivitet (om energinivåer och återhämtning)

Från 2900:- exkl moms (90 minuter). Kontakta oss så berättar vi mer!

Intresseförfrågan

    Vilka mötestider är möjliga för dig? Kryssa gärna i flera.
  • Till exempel om mötestid eller målsättning.