chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Våra instruktörer

Skulle vi addera alla timmars coaching som våra instruktörer har tillsammans så skulle det uppgå till tusen åter tusentals. Vi har med andra ord ett stort gäng kompetenta instruktörer med bakgrund från både idrotts- och gymvärlden som hjälper dig med din utveckling.

Vi arbetar mycket med teknik och värdesätter din säkerhet så att träningen enbart gör dig gott (med reservation från en och annan träningsvärk..).

Här nedan får du träffa några av oss!

Cecilia Axelsson

Tidigare erfarenhet: Aktiv inom fotboll, basket och volleyboll. 10+ år som instruktör.

Utbildningar: Grundutbildning Styrka/träning, Box-utbildning, följande inom Les Mills: Grit Strength, Grit Plyo, Grit Cardio, Bodycombat, Bodyvive/tone.
Också Crosscage, HIIT och senior.

Coachar för närvarande: Engine, Boxercise

Det bästa med att vara instruktör: Att utveckla och följa människor i deras träning. Inspirera och motivera alla att tycka om träning, inte bara fysiskt utan även inkluderat gemenskap och vänskap. Att lyfta andra och få dem att våga testa sig fram för att hitta det som passar var och en.

Thomas Lundmark

Tidigare erfarenhet: Lång bakgrund som utövare inom både fotboll och hockey. Idrottsgymnasium. Idrottslärare. Mer än 8 år som instruktör.

Utbildningar: Personlig tränare, kostrådgivare och Crossfit lv1 trainer. Div ledarskaps- och coachingutbildningar. Flera års universitetsstudier inom främst idrottsvetenskap.

Coachar för närvarande: Functional fitness, Strength, Engine, Shape up! och individuellt.

Det bästa med att vara instruktör: Definitivt att få äran att följa människors utveckling och kunna använda mina kunskaper för att göra någon annan bättre.

Anders Stävemyr

Tidigare erfarenhet: En tidigare specialist-officer i försvaret. Där träning har varit en del av jobbet både som utövare och instruktör. Allround träning som orientering, löpning, kampsport och styrketräning.

Utbildningar: Ledarskaps- och instruktörsutbildning via sitt yrke.

Coachar för närvarande: Cirkelträning både i cirkelsalen samt cirkelträning / funktionell träning i boxen.

Det bästa med att vara instruktör: Mötet med alla härliga deltagare och att få vara en del i en kunds personliga träningsresa. Samt glädjen man får tillbaka.