chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Mammaträning

Många känner säkerligen igen sig i att det är en utmaning att komma tillbaka till träning och rutiner efter att ha fött barn. Mamma-kroppen är något fantastiskt på många sätt så varför inte ge den de bästa förutsättningarna?

Oavsett om du har varit aktiv eller inte innan så kommer denna grupp förhoppningsvis bidra med både kunskap och bättre form. Under sex veckor kommer vi tillsammans stegra träning till din nivå. Gruppen ses en gång i veckan och utöver detta rekommenderar vi något/några pass på hemmaplan. Du kommer få testa varianter av övningar som kan utföras med eller utan redskap samt med eller utan barn. Vi går även igenom grundläggande anatomi och teorier bakom träning för mammor.

En bra chans att få lära sig och även träffa andra i liknande situation för att byta erfarenheter, tips och goda skratt.

När? Vi har inte satt datum för nästa grupp ännu. Lämna gärna en intresseanmälan nedan så kontaktar vid dig så snart det öppnat!

Vem? För dig som fött barn senaste två åren.

Kostnad? 790kr

Jag som håller i dessa pass arbetar som fysioterapeut och har extra utbildning i kvinnohälsa och träning under samt efter graviditet. Träningsvan, träningsglad och ser fram emot att dela en rolig period tillsammans med andra mammor.

Första tillfället ses vi utan barn men resterande gånger är det valfritt om du kommer själv eller vill ha med dig ditt barn under träningen.
Maxantal: 10 personer

Intresseanmälan – Mammagrupp