chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

För Företag

Teambuilding, friskvård och samarbete.
Stärk arbetslaget genom gemensamma träningsutmaningar.

Friskare och mer sammansvetsad personal?
Vi kombinerar träningens alla positiva effekter med förmågan att jobba ihop som ett team och hitta rörelseglädje tillsammans.

Med gruppstorlek på upp till 20 personer per tillfälle ser vi till att alla får lika bra träning, oavsett fysisk förmåga. Alla övningar anpassas med variation och intensitet, det utgör grundpelaren i att alla gör det tillsammans. Precis som på kontoret eller i verkstaden.

Träningspassen är mellan 45-60 minuter långa och förläggs vanligtvis till lunchtid eller i samband med arbetsdagens slut.

Våra företagserbjudande

Vi har satt ihop 3 stycken erbjudanden som får fart på både muskel- och personalstyrkan!

Start

5 Gruppträningspass som bokas efterhand. Tydliga genomgångar av övningar och tips om hur ni som företagsgrupp kan få in viktig rörelse i arbetsdagen.

3900:-

Utveckling

Löpande gruppträningspass varje vecka på en fast tidpunkt. En tydlig inriktning för att stärka upp både ut- och insida, förhindra/förkorta sjukskrivningar och öka energinivån.

2800:- /månad

Helhet

2-stegs utbildningen
”Det riktiga Energilyftet”
Därefter ett löpande gruppträningspass varje vecka och 5 fria lunchträningsplatser.

Startkostnad 6900:-
Månadskostnad 2800:- /månad

Intresseanmälan

Skicka in din intresseanmälan eller kontakta oss på annat sätt så berättar vi mer!