chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Det riktiga Energilyftet – Företagspaket

Förändring kräver både kraft och vilja.

För att få kraft och vilja att förändra så vill vi ha förståelse för vad det gör oss, enkelt uttryckt: Vad får jag ut av det?

Det här heltäckande konceptet täcker in hela essensen i varför vi startade företaget för många år sedan. För det är ingen slump att några orkar arbeta fulltid, motionera, fixa i trädgården samt laga en bra middag och hjälpa barnen med läxor. Det är inte heller slumpen som gör att några är helt slutkörd efter jobbet. Kanske till och med PÅ jobbet.

Det riktiga Energilyftet är en fantastisk investering i dig själv och dina medarbetare, som kommer ge positiva effekter både under arbete och fritid.

Det här är en 2-stegs utbildning där syftet är att höja den totala energinivån hos medarbetare och chefer, skapa bättre produktivitet samt öka trivselfaktorerna på jobbet genom att jobba med inställning och enkla tillämpningsmetoder för att må bättre.

Steg 1

Föreläsning á 45 minuter.

Tänk på ett ögonblick när det bubblade av energi inom dig. Vilket värde skulle det ge att känna så mestadels av din tid? Inspiration, se mönster, bygga grund och starta resan mot mer kvalité av din mest värdefulla gåva – tid.

Steg 2

Workshop 2-3 timmar.

Här dyker vi djupare och skapar det stora energilyftet. Konkreta förändringar, arbeta fram din egen energiplan och sätt rätt mentala inställning.

Bli mästare av dig själv så kommer produktiviteten, välmående och livsglädje på köpet!

Föreläsare

Personlig tränare

Thomas Lundmark är expert inom träning och nutrition samt även grundare av Energilyftet.

Intresseanmälan