chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Föreläsningar

En föreläsning kan inspirera, väcka nya tankar och framföra viktiga budskap till en stor publik. Vi har under flera år anordnat föreläsningar i många olika sammanhang, bland annat för skolklasser, personalgrupper, företag, hälsoinspiratörer och föreningar.

Föreläsningarnas syfte

Syftet med våra föreläsningar är att inspirera till förändring och låta åhörarna ta del av konkreta verktyg för att lyckas.
Ofta ligger det till grund i våra vardagliga prioriteringar så som näringsintag, återhämtning och motion. För ett ungt idrottslag handlar det mest om att förstå vikten av bra mat och hur det påverkar prestationsförmågan, medan företagets medarbetare gärna jobbar mot högre energinivå och mat för hälsa.

Föreläsningarna tar mellan 60-90 minuter. Ibland kommer ni få rekommendationen att arbeta med materialet direkt efteråt, där varje individ eller grupp får konkretisera vilka förbättringar som ska tillämpas.

Vi kommer gärna ut och föreläser hos er ifall ni har en lämplig lokal.

Våra vanligaste föreläsningar

Vi har ett stort utbud av föreläsningar. Våra mest uppskattade kan du läsa om nedan.

Så lyckas du!

Inspirationsföreläsning för breda grupper som tar stöd i forskningen och evolutionsteorin för att beskriva vilken livsstil vi är skapta för.

Sluta döda din produktivitet

Den här föreläsningen ger dig förståelse för hur vi fungerar! Vad ger oss energi som räcker hela dagen, även efter arbetsdagens slut?

Mat för unga idrottare

Vad ska vi äta för att orka både skolarbete och träning?
Vi reder ut det och ger dem viktig kunskap för livet.

Det riktiga Energilyftet – Unikt företagspaket

Det riktiga Energilyftet är en fantastisk investering i dig själv och dina medarbetare, som kommer ge positiva effekter både under arbete och fritid.