chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Om Oss

Vår träningsanläggning skapad för funktionell träning med stor inspiration från CrossFit

Vår anläggning

Vår träningsanläggning skapad för funktionell träning med stor inspiration från CrossFit. Vi har cirka 20 instruktörsledda pass varje vecka i små personliga grupper, allt för att våra coacher ska ha möjlighet att guida genom passen och anpassa nivån till den just du behöver.

Hos oss möts allt från motionärer till elitsatsande idrottslag för att få resultatgivande träning. Våra ledord GEMENSKAP och GLÄDJE har skapat den positiva atmosfär alla vill ha, från det att träningsskorna knyts tills dess att vi ger varandra en välförtjänt high five efter avslutat pass.

Vi har öppet året om mellan 4:30-24:00. Som medlem tränar du när det passar dig, antingen inomhus i några av våra 3 salar eller på vår träningsyta utomhus.
Dagens pass står alltid på hemsidan och ger dig ett genomtänkt och bra träningspass att köra oavsett vilken tidpunkt du väljer.

Vår träningsform

Vi använder vår träningsform för att uppnå både styrka, uthållighet och rörlighet. Oavsett om ditt mål är att ändra din vikt eller hålla på med tävlingsidrott så kommer det fungera för dig. Helt enkelt för att vi tränar rörelser och utför aktiviteter som vi är skapta för att göra.

Vi inriktar oss på 3 olika grenar:

Styrka

Kunna hantera skivstänger, kettlebells och andra redskap som ger extra belastning.

Gymnastik

Förmågan att hantera sin egen kropp och kroppsvikt.

Kondition

Att förbättra sin inre motor och klara av att arbeta i högre intensitet under längre tid.

En annan sak som kännetecknar våra pass är att vi jobbar med ständig variation av både övningar och intensitet. Alltid nya utmaningar för dig som varken du eller din kropp tröttnar på.

Om du är nyfiken, tveka inte att boka ett kostnadsfritt pass med oss och upplev det du också!

Våra instruktörer

Skulle vi addera alla timmars coaching som våra instruktörer har tillsammans så skulle det uppgå till tusen åter tusentals. Vi har med andra ord ett stort gäng kompetenta instruktörer med bakgrund från både idrotts- och gymvärlden som hjälper dig med din utveckling.

Vi arbetar mycket med teknik och värdesätter din säkerhet så att träningen enbart gör dig gott(med reservation från en och annan träningsvärk..).

Utöver ordinarie schema så anordnar vi grupper för barn mellan 6-12 år och speciella grupper för att komma igång med träningen och lära sig mer om helhetsperspektivet runt hälsa.
Barngrupperna kallar vi X-Fit kids och finns att läsa mer om här

Och vill du komma i form så kan du läsa mer om vår grupp Shape up!

Hemsidan är framtagen med stöd från Leader Östra Skaraborg