chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Engine

Som namnet antyder handlar det om vår egna motor – hjärta, lungor och syreförsörjning! Våra Engine-pass är en möjlighet att boosta din kondition och uppleva kraften i ett starkt kardiovaskulärt system. Om du söker en träningsform som inte bara ger dig en starkare kropp, utan också ökad uthållighet och en energifylld vardag, har du kommit rätt.

Utforska fördelarna

Detta är passet som får ditt hjärta att slå snabbare och syresätter hela din kropp. Engine är inriktat på att förbättra din syreupptagningsförmåga och stärka ditt kardiovaskulära system. Övningarna i detta pass är enkla och involverar snabba rörelser och högintensiv träning, allt för att boosta din kondition på ett effektivt sätt.

Fördelar med Engine-Pass:

  1. Hälsa och Hjärta: Konditionsträning är en nyckel till ett starkt och friskt hjärta. Genom att utmana ditt kardiovaskulära system förbättrar du din hjärt- och lungkapacitet, vilket i sin tur kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
  2. Ökad Uthållighet: Genom att träna din kondition ökar din uthållighet, inte bara under träning utan också i din vardagliga aktiviteter. Detta kan göra allt från att springa upp för trappor till att hålla dig energifylld hela dagen, enklare och mer njutbart.
  3. Fettförbränning och Vikthantering: Konditionsträning är en kraftfull metod för fettförbränning. När du tränar med hög intensitet ökar din ämnesomsättning, vilket hjälper dig att bränna kalorier även efter att träningen är över. Detta kan vara en nyckel till viktminskning och vikthantering.
  4. Mentalt Fokus och Stressreducering: Konditionsträning är inte bara bra för din kropp, det kan också ha positiva effekter på ditt sinne. Träning frigör endorfiner, vilket hjälper till att minska stress och öka ditt mentala välbefinnande.
  5. Energi och Vitalitet: Engine-passet är perfekt för att få upp din energinivå och vitalitet. Efter en lång arbetsdag kan en snabb och intensiv konditionsträning rensa ditt huvud och ge dig en ny dos energi.

Om du är ny till konditionsträning, tveka inte. Våra tränare på Energilyftet kommer att vägleda dig genom passet och se till att det anpassas efter din träningsnivå. Genom att inkludera Engine-pass i din träningsrutin kan du uppleva en ökad känsla av välbefinnande, mer energi och en starkare kropp och själ.

Kolla in vår bokning och testa ett pass helt kostnadsfritt!