chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Strength

Välkommen till vår värld av styrketräning med fria vikter – en väg till att skapa en starkare och mer väldefinierad kropp. Om du letar efter en mångsidig och resultatinriktad träningsmetod, så är detta något för dig.

Varför är våra styrkepass så effektiva?

Styrketräning med fria vikter involverar användningen av hantlar, skivstänger, kettlebells och andra vikter i dina träningspass. Den stora fördelen med denna typ av träning är att du tränar medan du också balanserar och stabiliserar vikterna i olika rörelser. Detta hjälper till att engagera flera muskelgrupper på samma gång, vilket resulterar i en funktionellt starkare och mer välformad kropp. Det är en stor trygghet att ha en coach som ser till att belastning och övningsutförande är rätt för dig!

Vad kan du vänta dig?

  1. Funktionell Styrka: Genom att använda fria vikter aktiverar du dina kroppens naturliga rörelsemönster och kärnmuskulatur. Detta ökar din funktionella styrka och hjälper dig att hantera vardagliga aktiviteter och sportprestationer på ett bättre sätt.
  2. Muskelmassa och Definiering: Denna typ av träning är en effektiv metod för att öka din muskelmassa och forma din kropp. De varierande övningarna hjälper dig att bygga styrka och samtidigt skapa en definierad och proportionell kropp.
  3. Metabolism och Fettförbränning: Styrketräning ökar din ämnesomsättning på flera sätt. Efter träningen fortsätter kroppen att bränna kalorier när den återhämtar sig och bygger upp musklerna. Detta kan hjälpa dig med viktminskning och fettförbränning.
  4. Flexibilitet och Rörlighet: Styrketräning med fria vikter innebär en bred variation av rörelser som kräver god rörlighet och flexibilitet. Detta kan förbättra din kroppshållning och minska risken för skador.
  5. Mentalt Fokus och Utmaning: Att balansera och hantera vikter kräver mentalt närvaro och koncentration. Detta ger en extra dimension av träning och utmaning, samtidigt som det hjälper till att förbättra din mentala skärpa.

Våra Strength-pass är anpassningsbar för alla träningsnivåer. Våra erfarna tränare på Energilyftet hjälper dig att utforma en träning som passar dina mål och behov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, är styrketräning med fria vikter ett kraftfullt verktyg för att forma din kropp och öka din styrka på ett hållbart sätt.

Kom och upplev den spännande världen av styrketräning med oss. Kontakta oss för att lära dig mer och komma igång på din resa mot en starkare, hälsosammare och mer självsäker version av dig själv.

Spana gärna in vår bokning och testa ett pass helt kostnadsfritt!