chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Idrottslag och föreningar

Ni är experter på er idrott, vi är experter på uppbyggnads- och stabiliseringsträning.
Låt oss hjälpa er till nästa nivå för att få ett hållbart och starkt lag.

Hos oss hittar ni både kunskapen och utrustningen som behövs för att bygga upp en bra fysik. Vi anpassar övningar specifikt för er idrott och ger viktig erfarenhet till alla utövare så att de på egen hand kan fortsätta med styrketräning.

Under tonåren växer vi så det knakar, det gör det extra viktigt att stärka upp muskulatur främst i bål, knän och axlar. Motståndsträning sker med gradvis ökning och inleds i unga år med mycket kroppsviktsövningar och lätta vikter, därefter avanceras det i takt med stigande ålder och ökad erfarenhet.

Vi har satt ihop ett komplett och prisvärt startpaket till er!

Grundutbildning Styrketräning / Kost
10 träningspass á 60 min
Föreläsning med grundläggande näringslära
Hur påverkas min prestation på kort och lång sikt beroende på hur jag äter?
Om dieter, energidrycker, socker, kosttillskott och det mesta annat som skapar förvirring i huvudet på oss. Vad funkar, vad funkar inte och hur vi ska äta för att må bra!

7500:-Vi är också öppna för att teckna sponsoravtal med din klubb. Det ger rabatterade priser både för gruppträningspass och individuella träningskort. Kontakta oss för mer info!