chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Våra medlemskap

Här hittar du våra olika medlemskap. Från att du har bestämt dig så tar registreringen bara några minuter, och så fort det är klart kan du boka pass och starta din träning.

Om du är osäker på vilket medlemskap som passar bäst för dig så kan du först läsa i vår medlemsguide längre ned på sidan.
Trevlig träning!

Medlemsguide

Vi har valt att satsa på flera obundna medlemskap för att du enkelt ska kunna testa dig fram för att se vilken nivå som passar dig bäst. Väljer du till exempel vårt instegsmedlemskap ”Micro” men inser att du vill träna mer eller komplettera med egen träning, då säger du till och vi byter upp dig.

Blir det tvärtom och du tänkte träna mycket men tjänsteresor eller annat sätter stopp, då justerar vi så du hamnar rätt.

Här kommer en beskrivning för de olika varianterna.

Micro 349:- (Ingen bindningstid) Seniorpris 299:-
Det här är främst för dig som vill träna våra cirkelpass. Alla Cirkelpass / Easyline ingår samt ett valfritt pass från övriga utbudet.
Instruktören har öppet dörren för dig när du kommer och efter förmiddagspassen kan du avnjuta en kopp kaffe efteråt i loungen.

Mini 449:- (Ingen bindningstid)
Vårt mellansteg är för dig som vill blanda instruktörsledda pass med egen träning, för här har du nämligen också en passerbricka och tillgång mellan 4:30-24:00 varje dag.
Du kan välja fritt i utbudet och boka dig på 2 pass per vecka.

Basic 549:- (Ingen bindningstid)
För dig som vill ha allt! Välj och vraka bland 20 instruktörsledda pass och träna fritt i vår gymdel mellan 4:30-24:00 varje dag.

Basic 399:- (12 mån bindningstid)
Till dig som vill ha allt, OCH ett förmånligare pris.
Vet du vad du vill ha så finns det här att hämta. Vårt enda medlemskap med bindningstid, men ett ännu schystare pris för dig som är här för att stanna ett tag.

Vill du enbart köra egen träning? Vi har ett medlemskap vi kallar ”Open gym” som kostar 349:- per månad (utan bindningstid).
Kontakta oss så berättar vi hur!