chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Tillfälliga ändringar till följd av Covid-19

På grund av ökad smittspridning lokalt i Tibro så har vi vidtagit några åtgärder för att ytterligare minimera risken för alla som tränar i våra lokaler. Förutom de åtgärder som fortfarande gäller sedan i våras (handhygien, desinficering, begränsat antal på pass mm) så har vi skärpt det med ytterligare några förhållningsregler.

Vi har också dragit ned ytterligare på antalet som kan medverka samtidigt under våra gruppträningspass. Dessa åtgärder förväntas ge oss ett maximalt antal om ca 12 personer totalt i vår lokal om 300kvm vid samma tidpunkt, vilket vi bedömer ger oss bra förutsättningar för att undvika smittspridning.

Med stor hänsyn och respekt för varandra både inom och utanför träningsmiljön ser vi till att dessa åtgärder blir just tillfälliga, och att vi kan återgå till normalt schema inom kort.