chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Styrketräningsutbildning ungdom

Styrketräningsutbildning för ungdomar mellan 12-17 år.

Det här är en grupp som lär ut grunderna till styrketräning, det vill säga teknik och utförande för mängder av olika övningar som kommer bidra med muskeluppbyggnad och ökning av styrka. Antingen kan det ske som ett viktigt komplement till en idrott för att hålla sig skadefri och kunna prestera bättre, eller som en träningsform i sig för att bli starkare, bygga muskler och få in värdefull fysisk aktivitet i vardagen.

Som deltagare får du lära dig grundläggande träningslära som:

Och givetvis så genomför vi också massor av styrketräningsövningar så du får bra resultat. Det kommer förekomma några pulshöjande träningsblock när styrketräningsövningar sätts samman för mer effektiv träning, men vi har fokus på själva styrketräningen och inte konditionen (även fast vi får lite på köpet…).

Varaktighet: 8 veckor
Start: 18 september
Träningsdag: Söndagar kl 16:30 (60 min)
Kostnad: 495kr för hela perioden

Efter utbildningen kan nya färdigheterna och kunskaperna användas i fysträningen med idrottslaget, på ett vanligt gym, hemma eller fortsättningsvis hos oss. Vi kommer ta fram en fortsättningsplan under vårt tak som alternativ för de som vill fortsätta med träningsformen (mer likt våra ordinarie pass fast med mer teknikträning). Oavsett ser vi fram emot att leverera 8 veckor av bra träning och mycket värdefull kunskap till dig mellan 12-17 år som vill bli mer muskulös, starkare, förebygga skador och kunna prestera bättre.

Som ett extra erbjudande finns det möjlighet att lägga till 199kr för att inkludera ungdomsmedlemskap under utbildningstiden. Det innebär att du som är 14 år eller äldre kan komma och träna på egen hand när du önskar, och för dig som är under 14 så kan du följa med en målsman och träna ihop i lokalen. Ordinarie pris för ungdomsmedlemskap är 199 per månad, men detta är alltså 199kr för 8 veckor. Perfekt om man vill se ännu snabbare utveckling eller om någon ordinarie idrott har uppehåll.