chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Workshop i styrkelyft

Tillsammans med två av landets främsta inom lyftsporten bjuder vi in till en tillfälle där du har chans att få personlig coachning, slipa på din teknik och förbättra dina resultat. Jonas är nybliven svensk mästare i klass -93kg i bänkpress och Vilma fick en fin placering i hennes styrkelyftsklass där det bland annat vart nytt svenskt rekord i marklyft.

Är bänkpress, knäböj och marklyft övningar som ingår i ditt träningsschema och som du vill ta till nya nivåer? Eller är du bekant med övningarna och nyfiken på att börja med styrkelyft? Då är detta för dig!

Workshopen äger rum på Energilyftet i Tibro den 25 februari med start klockan 11:00. Vi beräknas vara färdiga ungefär 13:30, men det kan avvika en aning eftersom det viktigaste är att vi hinner gå igenom de olika lyften ordentligt och ge nog med tid och feedback för att du ska kunna ta med dig mycket härifrån.
Under denna tid värmer vi upp, går igenom bra kompletterande övningar för både uppbyggnad och skadeförebyggning samt, med största fokus, lyfter vikter och slipar på din teknik.

Deltagandet har en avgift på 295kr och anmäls i formuläret här under.
För att få en riktigt personlig coachning har vi ett begränsat antal om 8 personer. Vid fullbokat och fortsatt högt intresse kan eventuellt fler tillfällen läggas in, men annars är det först till kvarn som gäller.