chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Sommarkurs med hemmaträning

Upptäck hemmaträningens möjligheter med vår nya träningsgrupp!

Om du har funderat på hur du kan träna hemma men inte riktigt vet var du ska börja eller kanske vill ha mer kunskap, har vi den perfekta lösningen för dig. Oavsett om du för närvarande är inaktiv och önskar komma igång eller om du är aktiv cyklist, simmare, löpare eller utövar någon annan aktivitet så kommer vår träningsgrupp hjälpa dig komma igång med styrketräning på ett bra sätt och stärka upp kroppen.

Styrketräning har en mängd fördelar för alla, oavsett ålder. För ungdomar är det viktigt att stärka upp kroppens strukturer och muskulatur för att exempelvis prestera i olika idrotter eller stärka självkänslan. För föräldrar och barn är det en fantastisk möjlighet att träna tillsammans och främja en hälsosam livsstil. Även äldre individer kan dra nytta av styrketräning för att förebygga skador, lindra besvär och stärka upp kroppen.

Vår träningsgrupp sträcker sig över tre veckor och träningstillfällena kommer att äga rum på tisdagar kl. 18.30. Varje pass kommer vara cirka en timme långt. Vi kommer fokusera på grundläggande styrketräning med kroppsvikt och enkla redskap som enstaka vikter eller gummiband.

Under det första passet kommer vi gå igenom de grundläggande principerna för att aktivera benen, bålmuskulaturen samt överkroppen genom olika drag- och pressrörelser. Därefter får du möjlighet att testa övningarna hemma under de följande sex dagarna. Vid nästa träningstillfälle kommer vi analysera och bygga vidare med nya övningar. Samma princip gäller inför vårt avslutande tredje tillfälle. Efter dessa tre veckor kommer du ha fått övningar, inspiration och kunskap om hur du kan genomföra din träning hemma med de redskap du har tillgängliga.

Denna träningsgrupp är enkelt och kostnadseffektivt sätt som utgör en utmärkt investering i din egen utbildning och hälsa. Utöver att lära dig om träning kommer du även få möjlighet att träffa likasinnade personer och upptäcka nya träningsmöjligheter, som till exempel kan utföras vid utegym eller lekplatser.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att ta din träning till nästa nivå. Anmäl dig redan idag och låt oss hjälpa dig att uppnå dina träningsmål!

Start 27 juni. Vi reserverar oss för att stänga anmälan om gruppstorleken blir för stor, vi är måna om att det finns utrymme för personlig coaching och anpassning. Först till kvarn gäller.
Vill du anmäla fler än en person samtidigt går det enkelt klicka i ”Lägg till” i formuläret nedan. Tränar du ihop med barn så går de för halva priset.

Totalt inkluderar detta:
> Styrketräningsutbildning á 60 minuter vid 3 tillfällen (27/6, 4/7, 11/7)
> Personlig anpassning/coaching efter tillgänglig (enkel) utrustning
> Styrketräningsprogram för fortsatt träning efter avslutad utbildning

Pris: 790kr
Barn/ungdom tom 17 år: 395kr

Anmälan till denna grupp är inte längre tillgänglig!