chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Ah, du är sugen på en utmaning?

När ledigheterna faller in så är det ofta en härlig tid där vi umgås med nära och kära, unnar oss lite extra och ändrar våra rutiner. När det sedan är dags att återgå så är det många som börjar fundera lite över vilka rutiner vi faktiskt har och känner sig redo för en förändring. Oavsett om det rör sig mot höst eller ifall det nya året precis har startat så ger det oss en fantastisk möjlighet att fokusera mer på vår egen hälsa igen, för vad passar bättre än att sätta nya bra vanor och få känslan av att vara i form!

Två gånger per år startar en 5 veckor lång period för att uppnå just detta, en bra form! Vi kallar det Shape up, gruppen för dig oavsett tidigare träningserfarenhet men med gemensamma målet om att må bättre och få goda träningsresultat.

Så här funkar det:
Vi startar med invägning (vikt, fettprocent, andel muskelmassa etc).
Därefter kommer du testas på 3 kortare tester för kondition och styrka, enbart för att kunna följa dina framsteg.

Under startdagen får du också en kostgenomgång för att veta vad som krävs när du jagar dina mål.

Efter detta så finns det en träningsmall om 3-5 pass per vecka där det är blandat med gemensamma träningspass i gruppen och ordinarie pass på anläggningen (funktionella pass, tabata, bollcore, cirkelpass, kroppsviktsträning etc)

Vid ett helgtillfälle under dessa veckor bjuder vi in till en workshop á 2-3 timmar där vi förbättrar din skivstångsteknik. Korrekta lyft är inte bara bra för säkerheten, utan ger dig också bättre muskeltillväxt och ökar dina maxvikter.

Vi har också utvecklat ett poängsystem där du blir belönad för dina hälsofrämjande val och är med och tävlar mot dom andra i gruppen. Vinnaren får självklart ett fint pris!

Allt blir roligare i grupp, så tveka inte att utmana en kompis eller två och säkra din plats!

Kostnad?
5 veckor med obegränsad träning
Tanitavägning x2
Konditions- och styrketester
Kostgenomgång och rekommendationer
Workshop med massor av teknikträning
Tillfällen för gemensam gruppträning
Poängtävling
Intern grupp med rådgivning och tips

För 490:- per person

Anmäl din plats till info@energilyftet.se eller via Energilyftets Facebook.

Den här perioden är öppen för alla, därför har vi också skapat ett extra förmånligt erbjudande ifall du inte är medlem hos oss.
Vi inkluderar medlemskapet för 5 veckor (värde 686:-) och hela perioden Shape up för 699:-

Då tränar du fritt på anläggningen med obegränsade pass samt tillgång till egen träning mellan 4:30-24:00 varje dag.

Nästa grupp startar till hösten!

Gruppen har ett max antal om 30 personer.
Lämna gärna en intresseanmälan så kontaktar vi dig när anmälan öppnar.

Intresseanmälan