chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Ah, du är sugen på en utmaning?

När ledigheterna faller in så är det ofta en härlig tid där vi umgås med nära och kära, unnar oss lite extra och ändrar våra rutiner. När det sedan är dags att återgå så är det många som börjar fundera lite över vilka rutiner vi faktiskt har och känner sig redo för en förändring. Oavsett om det rör sig mot höst eller ifall det nya året precis har startat så ger det oss en fantastisk möjlighet att fokusera mer på vår egen hälsa igen, för vad passar bättre än att sätta nya bra vanor och få känslan av att vara i form!

Två gånger per år startar en 5 veckor lång period för att uppnå just detta, en bra form! Vi kallar det Shape up, gruppen för dig oavsett tidigare träningserfarenhet men med gemensamma målet om att må bättre och få goda träningsresultat.

Så här funkar det:
Vi startar med invägning (vikt, fettprocent, andel muskelmassa etc).
Därefter kommer du testas på 3 kortare tester för kondition och styrka, enbart för att kunna följa dina framsteg.

Innan och under startdagen får du också genomgång av målsättnings- och näringslära för att veta vad som krävs när du jagar dina mål. Sedan kan du i lugn och ro läsa igenom ditt kostupplägg och planera för din framgång.

Efter detta så finns det en träningsmall om 3-5 pass per vecka där det är blandat med gemensamma träningspass i gruppen och ordinarie pass på anläggningen.

Från första till sista passet under perioden kommer du träna alla Shape up-tillfällen med övriga som delar samma utmaning som dig. Det är en väldigt bidragande faktor till att träningen blir rolig och att du verkligen kommer igång och får de resultat du önskar. De gemensamma tillfällena kommer vara på söndagar 17:30 och onsdagar 17:30. Övrigt än det så kan du med medlemskap boka valfria pass i vårt utbud samt välja att förlägga egen träning i eller utanför lokalen.

Så vad ingår?
5 veckor med obegränsad träning
2 gemensamma träningspass per vecka för att lära dig om träning, lyftteknik mm.
Tanitavägning x2
Konditions- och styrketester
Kostgenomgång och rekommendationer
Digitalt material för arbete med målsättning
Intern grupp med rådgivning och tips

Start 7 januari kl 17:30 och avslutning 11 februari samma tid. Då skördar vi frukten av insatsen och förhoppningsvis står du där med känslan av att vara på gång och i god form!

Allt blir roligare i grupp, så tveka inte att utmana en kompis eller två och säkra din plats!

Hur anmäler jag mig och vad kostar det?

Här nedanför finns anmälningsformulär. Det tar bara några minuter från att önska att du var i bättre form till första steget att faktiskt vara det!
Det spelar ingen roll om du är medlem hos oss idag eller om du önskar bli, vi gör det extra förmånligt för dig som vill testa träna hos oss och inkluderar medlemskap för endast 199:- (ord 686:-) under dessa 5 veckor.

Kostnad 599:- (ny medlem +199)

Så guidning av duktiga coacher, tränings- och näringslära, obegränsade pass, resultatmätningar och mycket annat står runt hörnet. Vi har sett fantastiska resultat gång på gång i den här gruppen och nu är det din tur! För visst är du redo för en utmaning?

Vårens grupp är fullbokad. Nästa start planeras till slutet av aug/början av sept. Vill du vara redo när anmälan öppnar?
Fyll i intresseformuläret nedan så missar du ingen info!

Intresseanmälan

Under tider på året när anmälan inte är öppen så går det bra att lämna en intresseanmälan, då meddelar vi dig så snart en grupp öppnas upp.