chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Julerbjudande!

Mobillådor, grytlappar och elektroniska prylar i all ära, men när det verkligen kommer till kritan så är det sällan något som betyder mer än sitt eget välmående.
Du har säkert hört partnern eller vännen prata om att det minsann kanske är dags att ta tag i träningen, och som har lagt lite väl stort hopp till magiska måndagar.

Till dem har vi skapat den ultimata presenten!
Obegränsat med träningspass tillsammans med våra duktiga instruktörer och en hälsoanalys för att få reda på nuvarande status, riskindikatorer och basal energiförbrukning.
Till det större paketet har du dessutom professionell hjälp med kost- och näringslära, personliga träningsprogram och ännu längre träningsperiod.

Båda erbjudandena kommer färdiga som presentkort ner i din brevlåda och redo att ges bort till någon du är mån om!
När den lyckliga personen mottagit sitt presentkort behöver denne bara skicka ett e-postmeddelande till oss så tar en personlig coach hand om allt därifrån.
Ett paket fylld av kärlek och omtanke!

Hos oss hittar du pass med många olika inriktningar, allt från den höga intensiteten i Tabata och pulsiga WODs till det flexibla i Cirkelträning och rörlighetspass. Dessutom har vi ett fullutrustat gym där du kan träna när det passar dig.
> Här kan du spana in vårt passutbud <

Ge bort en riktigt hjärtvärmande julklapp i år! Låt det bli en gåva att prata om, minnas och uppskatta under många år framöver.

Fyll i formuläret nedan så tar vi hand om resten. Och sedan önskar vi dig en riktigt god jul!

Mer information

Hälsoanalys
I hälsoanalys ingår vägning på tanitavåg med fettprocent, muskelmassa, metabolisk ålder m.fl. och ett samtal med rekommendationer runt dina resultat.

Coachingsamtal
Att ha ett tydligt personligt mål och en hållbar plan att ta sig dit är den bästa förutsättning du kan ge någon för att få en långvarig hälsoinsats.
Många faktorer som arbetsbelastning, familj, tidigare erfarenheter, nuvarande hälsostatus och mycket annat är absolut kritiskt att ta i beaktning när en träningsera inleds.
Vi alla kommer utan undantag stöta på utmaningar längst vägen, där en del finner sig nedslagna och andra kommer ut starkare på andra sidan. Vilket som blir fallet är till stor del beroende av vår mentala kraft/inställning.


Ett coachingsamtal tar fram dina styrkor och lägger en tydlig struktur över hur du hanterar olika utmaningar, samt hjälper dig att sätta ord på din personliga målsättning. Lyfta fram det som betyder mest för just dig.

Analys av kostdagbok
Du kommer under 3 dagar få fylla i vad du äter. Sedan analyserar vi det utifrån dina målsättningar och ger dig rekommendationer om
– Val av föda
– Måltidsintervall
– Energimängd
– Fördelning av makronutrienter (kolhydrater, proteiner och fett)
– Hur du kan tänka runt träningspass
– Ev näringstillskott

Personligt träningsupplägg
Ett anpassat träningsprogram som kompletterar den generella träningen. Det kan finnas behov av att lägga fokus på vissa muskelgrupper, träna upp områden med tidigare skada eller stärka upp en befintlig.
Håller du på med någon idrott så anpassas det efter vilka krav som ställs på din fysik där.