chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Core

Vår Core – alltså musklerna som stabiliserar upp oss från kärnan och utåt är väldigt viktiga både för att ha en fungerande och smärtfri kropp i vardagen samt kanske det viktigaste området när det handlar om att lyfta tungt. Det finns oavsett all anledning att värna om en stark bål vilket är precis vad det här passet handlar om.

Ett vanligt missförstånd är att bålen begränsas till specifika mag-och ryggövningar som sit-ups och rygglyft, men i själva verket finns det långt mer effektiva övningar för att skapa en solid och användbar styrka i bålen. Här får du hantera skivstänger, kettlebells, ringar, kroppsviktsövningar, balans m.fl. komponerat av någon av våra duktiga coacher. Övningarna kommer i olika svårighetsgrader vilket gör att alla kan vara med.