chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

FUNKTIONÄR

För att göra den här dagen så bra som möjligt behöver vi ett gäng härliga människor som vill hjälpa till. Som tack för hjälpen får du en snygg t-shirt och gratis lunch. Tiderna kommer ungefär vara mellan 8:30-16:30.

Rollen som domare innebär att stå på tävlingsgolvet och se till så att atleterna följer rätt standard. Det kommer med förkunskapskrav att ha ungefärlig koll på de vanligaste rörelserna och standards, sedan får du genomgång av huvuddomare och assistans under dagen.

Rollen som funktionär innebär att hjälpa till med allt som är runt detta, tex att förbereda banorna med rätt utrustning och återställa dessa mellan heat. Eller ansvara för att rätt lag kommer in på rätt bana, finnas till hands för eventuella sjukvårdsåtgärder, samla in tider/score och registrera mm.

Båda rollerna innebär också att du får vara med i ett härligt arrangemang och heja på alla duktiga atleter!