chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3 instagram

Medlemsutmaning

Här är den perfekta chansen för dig att komma tillbaka till träningen efter semestern med full kraft och motivation!

Utmaningen sträcker sig över 5 veckor och pågår mellan 28 augusti och 30 september. Det är enkelt att vara med och (med lite disciplin och bestämdhet) enkelt att genomföra. Eller ja, lite får ni allt kämpa!
Så vad krävs?
Du ska delta på 12 gruppträningsledda träningspass (minst 2 olika)
OCH
Genomföra minst 4 av 5 veckoutmaningar som publiceras helgen innan (vi har utformat veckoutmaningarna för att kunna passa alla oavsett träningsnivå).

Låter det för enkelt? Definitivt upp till bevis 💪
Känns det svårt? Då är det just den här utmaningen du behöver. För att uppnå 12 pass krävs 2-3 pass per vecka. Vi hejar på dig!

För att göra det extra trevligt så slänger vi in lite priser som lottas ut bland er som klarar av utmaningen 😃

Om du vill ha ännu mer insikt i din utveckling erbjuder vi möjligheten att köpa till en tanitavägning före och efter utmaningsperioden för endast 199 kr. Det ger dig en bättre förståelse för hur dina kroppsvärden förbättras över tiden. Kryssa i det vid anmälan så bokar vi in en lämplig tid före/efter (läggs till på ditt autogiro).

När du anmält dig behöver du inte göra något ytterligare än att påbörja din träning och publicera dina träningsutmaningar. Det gör du i gruppen ”EL Open gym” på Facebook, en samlingsgrupp för våra medlemmar. Du väljer själv om du bara skriver att det är avklarat, skickar en tumme upp, visar på bild eller kanske till och med en filmsnutt. Har du inte Facebook eller önskar att inte delge något så ska det inte hindra dig från att vara med (vi litar på våra medlemmar!). Men sharing is caring – Det blir roligare ihop!

Så missa inte chansen att vara med i vår Medlemsutmaning och kickstarta hösten på bästa sätt! Anmäl dig redan nu genom att fylla i formuläret nedan.

Medlemsutmaningen kostar ingenting och du tränar som vanligt på ditt ordinarie medlemskap. Vi ser fram emot att dela denna träningsresa med dig och skapa minnen tillsammans i höst! Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss.

ANMÄLAN